Blogg

Kjemiske Peelinger

Når vi bruker naturlige syrer eller andre kjemiske stoffer for å peele huden, stimulerer vi huden til produksjon av ny hud.
Vi har forskjelligepeelinger somfungerer påulike nivåer i huden;overfladiske,mellomdypeogdype.Desto dypere peeling desto lenger tilhelingstid.


På  Touch of Beauty Bergen AS kan vi tilby Bioline Jato  Peelinger, Pca skin , Alex Cosmetics . Når vi skal utføre en kjemisk peelinger hudfargen svært viktig, fordi det ikke er alle peelinger som passer foralle hudfarger. Vuderingen under konsultasjonen er viktig for atpasienten skal få riktig behandling.


Hva kan behandles ?
Mørke pigmenteringer, solskadet hud, aldrende hud, kviser, arr fra kviser eller vannkopper, porer, små linjer, rynker, strekkmerker og slapp hud.


Er en slik behandling trygg ?


Behandlingene er normalt veldig trygge. Vibehandler ikke visse hudtyper med enkelte av peelingene og det kan også være noen hudsykdommer eller andre problemer som gjør at vi ikke kan behandleenkelte pasienter(kontraindikasjoner). Noen av de litt kraftigere peelingene kan gi ganske mye flassing og en viss rødhet i ansiktet somen del av prosessen med hudfornyelsen.Deter derfor viktig at pasiententar høyde for eventuell tilhelningstid. (Se “Tilhelingstid” etter hver peeling nedenfor.) Det kan også oppstå andre komplikasjoner, selvom dette er sjeldent. Det er derfor viktig at du følger legens råd om antibiotika og antivirale medisiner om du velger en av de kraftige peelingene.PCA Peel


PCA Skin®er utviklet for skånsomme, men likevel høyeffektive, medisinske behandlinger av hudlidelser.


En effektiv og dyptgående aknebehandling som normaliserer talgproduksjonen og reduserer tilvekst av skadelige bakterier. Behandlingen motvirker også betennelse i huden samt optimaliserer til en forbedret hudstruktur.


Den hjelper i tillegg på fine linjer og hudtekstur. Resultatet etterlater en hydrert og silkemyk hudoverflate.


 • Individuell tilpassing etter hudtype
 • Reduser aknearr
 • Reduserer porstørrelse
 • Fornyer hudoverflate og gir jevnere hudtone
 • Motvirker linjer og solskadet hud

13.02.2023 

FØRSTE OG VIKTIGSTE STEGET I HUDPLEIE RUTINEN ER 


RENS !

Rens av ansiktet er et av de viktigste stegene i hudpleierutinen. Riktig ansiktsrens kan gjøre underverker for huden din. Rensen er grunnlaget for å få en sunn og fresh hud.


Hvis du er ute på jobb , på skolen , på tur eller på fest og du kommer hjem først vasker du hendene dine godt med såpe, og skitt og smuss renner av. Huden din i ansiktet tar i mot mye påkjenninger som smuss men også fett , talg , svette , makeup, spf og mer .Alt dette ønsker vi å fjerne med en god rens på en skånsom og trygg måte fra hudoverflaten. Så det vi ønsker å oppnå er at huden din skal bli ren og sun .


Hva er dobbeltrens ?
Dobbeltrens er som navnet tilsier en rengjøringsprosess i to trinn der du bruker to forskjellige produkter. Fenomenet dobbeltrens gjorde sin entré i hudpleierutinen til mange og tok verden med storm. Og faktum er at dobbeltrens har mange fordeler. Huden blir glattere og dessuten renset i dybden.

Har du noen gang sett hvor mye resten av sminke ligge igjen på håndkleet, selv etter at du har renset god ansiktet? Dette er fordi renseprodukter ofte er enten vannbasert eller oljebasert, og dermed ikke klarer å få med seg alle de ulike stoffene som ligger på huden etter hele dagen . Derfor anbefaller vi dobbeltrens .

Først renser du ansiktet med et oljebasert produkt . Neste steg påfører du et vannbasert renseprodukt som fjerner svette og smuss.


En god hudpleierutine kan ta litt tid å innarbeide seg. Men det gjelder å være tålmodig, og gi det litt tid for å få rutinen på plass i hverdagen din. Etter hvert vil du kjenne at det ikkje er så krevende å få til. Vi ønsker hjelpe deg å gjør denne prosessen enda bedre , både rask, enkel og tilpasset din hudtypen med den avansert hudpleieserie fra PCA skin.

1. Først steg 

Denne luksuriøse pre-rensenrenser porene uten å strippe huden for essensiell fuktighetog etterlater huden hydrert og frisk. To-stegs rens har etablert seg som en viktig og effektiv metode for en helt ren hud. Oljen løser opp makeup og urenheter slik at den etterfølgende rensen kan virke bedre og resultatet er en renere og sunnere hud.


Viktige ingredienser :


 • Grape seed oil - en ingrediens som inneholder polyfenoler i tillegg den essensielle fettsyren (EFA) linolsyre for lett hydrering.
 • Sweet almond oil - enmykgjørende og fuktighetsgivende ingrediens som beroliger irritasjonerog hjelper huden med å beholde fuktigheten.
 • Tocopherol (vitamin E) - en utmerket antioksidant og mykgjørende middel som beskytter lipidene i kroppen, inkludert cellemembranermot skader fra frie radikaler.


Passer for alle hud typer - normal , tørr , fet, kombinert , acne , sensitiv.

2. Andre steg

Facial wash er en svært effektiv rensegel for alle hudtyper. Facial wash er basert på melkesyre og aloe som sammen virker svært rensende, beroligende og mykgjørende. Facial wash løsner opphopning av døde hudceller på hudens overflate og etterlater den glatt og ren. Høykonsentrert, en ertestørrelse er nok.


Viktige ingredienser :


 • Aloe Barbadensis Leaf Juice
 • Lactic Acid
 • Allantoin Saccharomyces ferment


Passer for de med normal hud , fet, kombinert og uren hud .

Creamy Cleanse er en mild rens som fjerner makeup og forurensning fra huden ute å strippe den. Perfekt også for sensitiv hud da den også inneholder fuktighetsgivende ingredienser og essensielle fettsyrer. Kan også brukes på øyepartiet men fjerner ikke vannfast makeup.

Dette er en svært egnet rens for normale til tørre og sensitive hudtyper.


Viktige ingredienser :


 • Nypefrøolje- styrker huden og etterlater den glattere og fastere.
 • Solsikkefrøolje- høy i essensielle fettsyrer, denne ingrediensen gir antioksidanter til huden.
 • Syrinbladcellekulturekstrakt- en antioksidant avledet fra stamcellene til syrinplanten.
 • Aloe vera bladjuice- et beroligende middel kjent for sine mykgjørende og beroligende fordeler.


Passer for de som har normal hud , tørr hud og sensitiv .